Levering

Levering

U bent van harte welkom om onze winkel te kiezen, alle artikelen die u in onze winkel koopt, worden gratis verzonden (standaard verzending).

Wij bieden uw pakketten via internationale koeriers zoals UPS, FedEx, DHL, EPACK en Hongkong Post. Wij zullen de meest geschikte verzendmethode kiezen op basis van uw bestelling bestemming. Aangezien de levering wordt in opdracht van een derde partij professioneel koeriersbedrijf, maak Zeker dat uw adresinformatie gedetailleerd en correct is.

Vriendelijke herinnering: als uw pakket te veel producten bevat, kunnen we meerdere pakketten uitgeven. We zullen u dit per e-mail laten weten.

Wij verzenden naar alle delen van de wereld. Koop en geniet gewoon van onze kwaliteitsdienst, wij leveren deze direct aan uw deur.

1. Ontvang uw bestellingsverzoek

Na het verwerken van uw betaling en ontvangst van uw bestelling verzoek, zullen wij de bestelling via e-mail te bevestigen. Dan zullen we de zaken voor te bereiden op basis van uw bestelling. We hebben 1-2 werkdagen om uw bestelling te controleren, uw betaling te bevestigen en controleer je adres. Na wij uw bestelling te verwerken, zullen we een scheepvaart verzoek naar het magazijn te sturen. Na ontvangst van onze levering verzoek zal ons magazijn uw bestelling af te geven, gebaseerd op de orderinformatie. dan, als uw bestelling is nog in voorraad, uw bestelling wordt verzonden Binnen 24 uur.

2. Verwerkingstijd

In deze sectie, vragen we naar 24-48 uur voor de kwaliteitscontrole en het zorgen voor de juiste verzendkosten. Nadat het pakket wordt geleverd, sturen wij u een e-mail met verzendgegevens.

Opmerking: bij orders met meerdere projecten zal de verwerkingstijd gebaseerd zijn op het project met de langste verwerkingstijd.

3. levertijd

De werkelijke levertijd naar het land van bestemming hangt af van de verzendwijze in uw bestelling.

Standaard verzendkosten: 5 - 15 werkdagen

Versnelde verzending: 3 - 10 werkdagen

Houd er rekening mee dat we uw bestelling niet verwerken in het weekend of op feestdagen .., wacht nog eens 1-2 werkdagen om uw weekendbestelling te verwerken.

Opmerking: feestdagen, landen van bestemming en koeriersbedrijven worden ook beïnvloed door transittijden.

4.Levering

De totale levertijd is verdeeld in twee delen: verwerkingstijd en levertijd

Volgens feedback, kunnen de meeste pakketten snel geleverd worden en veilig. Wij werken met een aantal bekende rederijen om onze vele bestemmingen te dienen over de hele wereld. Deze omvatten DHL, EMS, FedEx, Hongkong Post en UPS.

Order tracking
Zodra het pakket is verzonden, ontvangt u een e-mail met het tracking nummer ontvangen. Het omvat uw volgnummer en traceren van pakketten adres. De tracking-nummer voor elk pakket is uniek. Houd er rekening mee dat als u niet zo'n e-mail ontvangen binnen 5 werkdagen In de toekomst zullen we een onderzoek uitvoeren op basis van uw bestelnummer. In het algemeen zullen we u in realtime op uw orderstatus en andere informatie antwoorden.