Privacybeleid

Privacybeleid

We verzamelen klantinformatie om uw winkelervaring te verbeteren. Dit privacybeleid helpt u inzicht te krijgen in de informatie die u verzamelt over het bezoeken van onze winkel of website, hoe we deze gebruiken en delen en de bescherming die we bieden voor die informatie. Deze privacyverklaring is van toepassing op informatie die wordt verzameld via onze winkels en websites.

Informatie die we verzamelen
Wij verzamelen navigatie-informatie wanneer elke bezoeker onze website gebruikt. Niet-persoonlijk identificeerbare informatie kan worden verzameld tijdens het verzamelen van navigatie-informatie. De navigatie-informatie vertelt bezoekers over het gebruik van onze website, inclusief het meest bezochte websitegebied of de laatste keer dat we onze websitepagina bezochten. Het vertelt ons ook over de technische efficiëntie van onze websites en diensten. Navigatie-informatie helpt ons de ervaring van onze bezoekers in onze winkel beter te begrijpen en te verbeteren door meer functies, services en producten te vinden en te bieden die bezoekers leuk vinden.

Persoonlijke informatie
Wanneer u een account aanmaakt of bijwerkt, u registreert voor een winkelbeloningsprogramma of uw beloningsaccount beheert, een verlanglijstje maakt, registreert of uw tekstherinneringen beheert, kunnen we u vragen om persoonlijke informatie te verstrekken, uw bestellingen op te slaan, deel te nemen aan wedstrijden of prijsvragen te winnen, en deelnemen aan enquêtes, online winkelen, de bestelstatus controleren of de bestelgeschiedenis bekijken, opmerkingen over onze producten geven, cadeaubonnen of eGift-kaarten kopen en verzenden, zoeken naar productwebsites op onze producten of informatie geven over uw schoenvoorkeuren. De categorieën verzamelde informatie omvatten naam, adres, e-mailadres, naam van de ontvanger en e-mailadres, winkel-beloningsnummer, bestelinformatie, telefoonnummer, creditcard- / debetkaartinformatie, geboortedatum en -datum, uw opmerkingen over onze producten, opgeslagen zoekopdrachten, gewenste merken, berichten of herinneringen die u maakt.

Gebruik van persoonlijke informatie die we verzamelen
    De persoonlijke informatie die we online verzamelen, wordt gebruikt voor de volgende doeleinden:
    Geef de door u bestelde producten op, voer de door u gemaakte verzoeken uit en verwerk uw retouren of uitwisselingen.
    Begrijp uw behoeften en voorkeuren, mogelijk door middel van enquêtes, productevaluaties of cookies.
    Ontwikkel, verkoop en verkoop producten en diensten voor u en stem uw ervaring af op onze website op basis van uw interesses.
    Neem contact op met u of de ontvanger van het product als de bestelling of levering moeilijk is.
    Bedrijfs- en operationele zaken beheren en ontwikkelen, accounts beheren, betalingen verzamelen en verwerken.
    Reageer op uw vraag.
    Stuur updates naar onze winkelleden over beloningsprogramma's, beloningen en onze producten, promoties en evenementen
    Verstrek informatie aan de hand van verschillende communicatiekanalen die u ons verstrekt over onze producten of websites, inclusief wanneer u zich aanmeldt voor een account, u registreert voor een beloning of een aankoop doet, u toevoegt aan een e-maillijst of onze klantentelefoon en e-mailmarketinglijst voor een aankoop.

Onze winkel is misschien betrokken bij bepaalde niet-gerelateerde bedrijven die u naar onze website zullen linken, wat onder meer de erkenning van aankopen van ons kan inhouden. We kunnen persoonlijk identificeerbare informatie die we van u verzamelen delen met derden die een link naar onze website hebben. U dient zich ervan bewust te zijn dat wij uw specifieke informatie mogelijk via de wet bekendmaken of op basis van onze oprechte overtuiging dat het noodzakelijk is om de gebruiksvoorwaarden en gebruiksvoorwaarden van onze site te handhaven of toe te passen en zich te houden aan of te voldoen aan de wet. Het is noodzakelijk om de gebruikers van onze website of anderen te beschermen. Als we fuseren, kopen of verwerven met andere commerciële entiteiten, zullen sommige of alle persoonlijke gegevens die over u zijn verzameld, met die entiteit worden gedeeld en door ons worden bewaard.

We respecteren de privacy van onze gebruikers en hebben dit Privacybeleid ontwikkeld om hun betrokkenheid bij het beschermen van uw privacy aan te tonen. Dit privacybeleid is bedoeld om de gebruikers van onze sites en services, de informatie die we verzamelen, hoe we het gebruiken, wie we delen en uw keuzes met betrekking tot dergelijk gebruik en openbaarmaking te beschrijven. We nemen passende beveiligingsmaatregelen om uw persoonlijke gegevens te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang en openbaarmaking. Alleen geautoriseerde werknemers krijgen bijvoorbeeld toegang tot persoonlijke informatie en mogen dit alleen doen voor toegestane zakelijke functies. Daarnaast gebruiken we codering bij de overdracht van uw gevoelige persoonlijke gegevens tussen uw systeem en onze systemen, en gebruiken we een firewall om ongeautoriseerde toegang tot uw persoonlijke gegevens te voorkomen.