Betaling

Betaling

KopenMode hoopt dat u al uw favoriete artikelen snel en gemakkelijk online kunt kopen. Daarom, wanneer u een aankoop moet doen, kunt u een van de volgende betaalmethoden gebruiken:

PayPal, Visa, MasterCard, American Express, Discover

Het wordt aanbevolen dat u ervoor kiest om met PayPal te betalen. Nadat u deze betaalmethode op de vereffeningspagina hebt geselecteerd, springt de pagina naar de PayPal-website, klikt u op 'Inloggen' om de factuurgegevens te bekijken. Klik op 'Nu betalen' nadat u de juistheid heeft bevestigd. Dan is de transactie voltooid.
  
Als u een bestelling hebt geplaatst maar uw bestelling wilt wijzigen of annuleren, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, want de bestelling komt snel in ons magazijn. We zullen ons best doen om eventuele wijzigingen aan te brengen, maar we kunnen geen garanties geven omdat de bestelling mogelijk is verwerkt. In dit geval moet u mogelijk wachten tot u de bestelling hebt ontvangen en de normale retourprocedures volgen. U kunt hier meer informatie over vinden in ons Helpcentrum.

Als de locatie die u verzendt niet overeenkomt met uw factuuradres, kan uw bestelling worden opgeschort en uitgesteld voor beveiligingsverificatie. KopenMode is niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen die hieruit voortvloeien.

Dankzij het vertrouwen van onze klanten staat ons professionele team tot uw dienst.