Retourneer

Retourneer

Ons beleid terugkeer en uitwisseling is hetzelfde.

Als u niet tevreden bent met de artikelen die u in onze winkel koopt, geven we u graag de artikelen binnen 30 dagen na de oorspronkelijke verzenddatum terug. Zorg ervoor dat u het niet draagt ​​of aanpast. Retourneren moet in de originele staat en zonder slijtage zijn. Sommige items worden geleverd met een extra beveiligingslabel. Het originele beveiligingslabel of het beschadigde label is mogelijk niet aanwezig wanneer het artikel wordt geretourneerd. De terugbetaling komt mogelijk niet in aanmerking. Als u niet over de originele verpakking beschikt, plaats dan een kopie van het product in de plastic zak in de doos.

Ons standaardbeleid, vervanging is gratis. We hopen dat je weer naar onze winkel komt, of het nu gaat om de juiste maat, breedte, kleur of stijl, of een heel ander product. Keuzes zijn schoenen, kleding, tassen en accessoires. Terugkeren is heel eenvoudig. Als u ervoor kiest om een ​​teruggave te retourneren, moet het artikel binnen 30 dagen na de aankoopdatum worden geretourneerd, maar tijdens de feestdagen geven we u een geschenk tot 30 dagen na de datum van aankoop. Items moeten ongedragen zijn, inclusief alle originele labels. Alle verpakkingen moeten worden meegeleverd, inclusief originele schoenendozen. Teruggaven willen worden verwerkt via de oorspronkelijke betaalmethode binnen 5 werkdagen na ontvangst van ons magazijn. Helaas kunnen we geen versnelde verzendkosten terugbetalen. Credits kunnen 2 tot 10 werkdagen extra duren om op uw account te worden bijgeschreven, afhankelijk van uw betaalmethode. Als de klant het adres moet retourneren, neem dan contact op met onze klantenservice om hulp te krijgen bij het inruilen of retourneren.

Hoe te retourneren:

Neem contact met ons op per e-mail en ons after-salesteam zal u terugleiden.

En vertel ons in de mail het volgende:

Houd uw bestelnummer bij de hand
Een foto van het product.
Waarom wil je het terugsturen?

Zodra we uw retour in het magazijn hebben ontvangen, ontvangt u een e-mail ter bevestiging van de terugkomst.

Nadat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen, betalen we de oorspronkelijke betaalmethode terug.

* Let op: Alle retouradressen zijn gespecificeerd, neem dan contact met ons op voordat u terugkeert.

De volgende items accepteren geen retouren of ruilen:
Alle cosmetica, intieme kleding, intieme pakken, zwemkleding uit één stuk, zwembroek, badkleding, all-corsets, panty's en sokken, zelfklevende producten en alle items voor het opruimen.

Als een van de bovenstaande items wordt geretourneerd, worden geen terugbetalingen of vervangingen verwerkt en is de klant verantwoordelijk voor het terugvorderen van eventuele verzendkosten. Als u vindt dat het artikel beschadigd, defect of incorrect is, neem dan contact met ons op. Beschadigde artikelen moeten binnen 5 dagen na levering worden gemeld. Foto's zijn vereist voor elk schade rapport. Items kunnen worden geretourneerd of geruild binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling. Tot 30 dagen na de datum van ontvangst van het pakket neemt de klant contact met ons op als hij gebrekkige artikelen vindt.