FAQ

FAQ

Kunnen alle bestellingen gratis worden bezorgd?
We weten dat jullie allemaal van gratis verzending houden, dus we zijn gratis verzending voor alle bestellingen.

Hoe een bestelling annuleren?
We weten dat de fout is opgetreden. Misschien beseft u dat u het verkeerde artikel hebt besteld of dat uw bankrekening niet zo verrijkt is als u denkt. Als u om welke reden dan ook uw bestelling moet annuleren, neem dan zo snel mogelijk per e-mail contact met ons op.

Ik heb geen bevestigingsmails ontvangen, wat moet ik doen?
Dat spijt me! E-mails kunnen rechtstreeks naar uw bulk- / spammap worden verzonden, of ons e-mailadres kan onjuist zijn. Maar maak je geen zorgen, neem gewoon contact op met de klantenservice. We zullen controleren of uw bestelling is geplaatst en verzenden de bevestigings-e-mails opnieuw.

Hoe kan ik mijn bestelling wijzigen nadat ik een bestelling heb geplaatst?
Soms moet je je bestelling wijzigen. Zodra we uw bestelling hebben bevestigd, kunnen we niets wijzigen of toevoegen zonder de bestelling te annuleren. Alle artikelen die door de bestelling worden verwerkt, worden ingevoerd in onze voorraadbeheerdatabase en kunnen niet worden gewijzigd nadat de bestelling is bevestigd.

Hoe bestellingen volgen?
Zodra we het volgnummer van de bestelling naar uw e-mailadres hebben gestuurd, kunt u de bezorgstatus van het artikel online bekijken door naar de website van de relevante scheepvaartmaatschappij te gaan.

Hoe kan ik het terugsturen? Wat is het retouradres?
Als u wilt retourneren, neemt u contact op met onze klantenservice. Onze klantenservice helpt u bij het retourneren. U kunt deze artikelen verzenden naar ons bestemmingsadres. Na ontvangst van het artikel zullen we de RMA-informatie die u hebt verstrekt bevestigen en de status van het artikel controleren. Als aan alle relevante normen is voldaan, zullen we u terugbetalen op basis van uw verzoek; of, als u om een ​​uitwisseling verzoekt, zal de vervanging naar u worden verzonden vanuit ons hoofdkantoor.

Worden de verzendkosten terugbetaald?
Helaas kunnen we de verzendkosten voor het retourneren niet terugbetalen.

Kan ik retourneren of ruilen? Wat is het retourbeleid?
We zijn van mening dat onze klanten geen binnenlandse retourzendingen hoeven te betalen om de beste online winkelervaring te krijgen. Gebruik om wat voor reden dan ook, als u niet tevreden bent met de aankoop, ons eenvoudige self-service retourproces. Wij brengen geen kosten in rekening voor uw terugkeer. Passeer ons 30 dagen retourbeleid.

Waarom is het zo goedkoop?
Omdat we over een schat aan ervaring in de modewereld beschikken, werken onze wereldwijde contacten de hele dag voor ons! Wij zijn van mening dat modetrends zo snel veranderen dat onze klanten het recht moeten hebben om de kledingkast te vullen zonder meer geld uit te geven!

Welke betaalmethoden accepteert u?
Visa, MasterCard, Discover en American Express worden momenteel geaccepteerd voor alle bestellingen.

Hoe weet ik of mijn retour is verwerkt?
We zullen u zeker een bevestigingsmail sturen. Als u het niet hebt ontvangen, houd er dan rekening mee dat retourneren en ruilen gewoonlijk 7 werkdagen in beslag nemen. Hier komt het trackingnummer weer van pas! Als u weet wanneer het pakket moet worden afgeleverd, kunt u het geschatte tijdsbestek berekenen voor de verwerkingstijd :)

Waarom is mijn trackingnummer ongeldig?
Trackinginformatie verschijnt meestal binnen 2-3 werkdagen na verzending. Daarom is het raadzaam om de logistieke informatie van uw bestelling 72 uur na ontvangst van het volgnummer van de bestelling te controleren.

Zijn mijn privacy en persoonlijke gegevens veilig op uw website?
We zijn trots om een ​​veilige en betrouwbare online winkelervaring aan te bieden. Winkelen op onze website is veilig. Wij respecteren ook uw privacy en wij doen er alles aan om uw privacy te beschermen.